7 iulie 2010

De ziua ta...

De cele mai multe ori, la zi aniversara, cei dragi isi astern sufletul in cateva cuvinte pe o felicitare menita sa trezeasca amintiri atunci cand te gandesti cu nostalgie la anii trecuti.

Nu sunt primul care face lucrul asta... probabil nici ultimul... Nu sunt primul care ti-a scris cateva randuri de ziua ta. Nu sunt primul care-ti spune "te iubesc", nicidecum primul care iti spune ca tine enorm de mult la tine...

Dar sunt Eu. Cel cu imperfectiunile lui, cel care te-a facut sa plangi si sa razi, cel care te-a facut sa suferi si cel care te-a facut sa te simti iubita. Sigur nu sunt acel Fat-Frumos, nu sunt voinic si nici nu am un cal alb.Nu sunt un geniu, nu sunt inca matur, nu sunt perfect...Dar sunt eu...Sunt cel care ti-a daruit sufletul, sunt cel care crede in tine, sunt cel care te iubeste. Sunt eu cand seara inchizi ochii, sunt eu atunci cand citesti aceste randuri, sunt eu atunci cand o lacrima iti curge pe obraz, sunt langa tine. Sunt cel pe a carui suflet s-a asezat imaginea ta, sunt cel care recunoaste ca este indragostit pana peste cap de tine, sunt cel care vrea sa te atinga, sunt cel care e mandru sa-ti spuna in fiecare zi...te iubesc.

La multi ani gurita...